Logo Ooms Warmtewereld

Houtkachels Zeeland

Ooms Warmtewereld is de expert op het gebied van houtkachels in Zeeland. Met een showroom in Zonnemaire, Schouwen-Duiveland, bedienen we klanten uit heel Zeeland én daarbuiten. Bent u op zoek naar een haard in Zeeland? Onze verwarmingsexperts helpen u graag verder!

Internationale topmerken

Wij bieden de beste houtkachels ter wereld, gewoon in Zeeland. In onze showroom staan houtkachels van onder andere Harrie Leenders, Morso en Barbas. Elk merk heeft diverse modellen, zo is er voor iedereen een houtkachel die bij hem of haar past. Van dichte haard tot openhaard, van rond tot vierkant. Daarnaast is er ook een ruime keuze tussen staande haarden en wandhaarden. Bekijk het aanbod online! Als dealer van deze merken, kunnen we desgewenst ook andere modellen voor u bestellen en leveren.

Bekijk alle houtkachels

Houtkachels in Zeeland komen bekijken

Wie op zoek is naar een haard in Zeeland, is bij Ooms Warmtewereld aan het juiste adres. U vindt onze showroom in het pand van Interieur Paauwe te Zonnemaire. Hier kunt u onze kachels met eigen ogen beleven, wel zo belangrijk bij het kopen van een kachel. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om de kachels bij ons te komen bekijken.

Maak een afspraak