Logo Ooms Warmtewereld

Morsø houtkachels

Morsø is een Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels en staan al meer dan 160 jaar bekend om een uitstekend product. Morsø focust zich op het onderzoeken en verfijnen van de kunst van fabricage van goed uitziende en functionele gietijzeren houtkachels. Door het continu verfijnen van de producten zijn er verschillende kachels leverbaar, elk met zijn eigen kenmerken en kwaliteiten.

Alle Morsø houtkachels staan garant voor duurzaam en milieubewust, met een hoog rendement en een lage uitstoot. Zowel qua uiterlijk als qua prestaties kunt u de kachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Zo zijn er meer traditionele modellen beschikbaar, met motieven in de gietijzeren zijkanten, maar ook moderne modellen met strakke lijnen en soepele vormen. Afhankelijk van uw woning en de ruimte waar uw kachel geplaatst gaat worden kunt u bepalen welk vermogen deze moet gaan leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een model bekijken? Hieronder kunt u ons actuele aanbod Morsø houtkachels vinden, inclusief informatie en specificaties. Wilt u advies of informatie over de plaatsing van een houtkachel in uw woning of pand? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met een persoonlijk advies.

Terug naar het overzicht