Logo Ooms Warmtewereld

Leenders houtkachels

Ooms Warmtewereld is uw Leenders dealer voor kachels in Nederland. De collectie houtkachels van Harrie Leenders bestaat uit een groot aantal houtkachels en accessoires. Elke houtkachel heeft een eigen ontwerp, heeft unieke eigenschappen en heeft dus ook een uniek en kenmerkend vuur. De meest populaire modellen van Harrie Leenders, zoals de Lobbe en de Boxer Plus, zijn kachels zonder al te veel fratsen. Met een strak en modern uiterlijk kunnen deze modellen geplaatst worden in vrijwel alle kamers of omgevingen. Daarnaast zijn er veel innovatieve ontwerpen gemaakt, zoals de draaibare brandkamer van de Dayna of de hangende houtkachel Pharos Interior. Uit het grote assortiment is er voor ieder interieur of verwarmingsbehoefte een geschikte kachel of haard beschikbaar! Ooms Warmtewereld is uw Wanders dealer voor kachels in Nederland.

Aanbod

Als dealer van Harrie Leenders houtkachels kunnen wij alle modellen leveren, bovendien hebben wij een groot aantal van deze kachels in onze showroom staan. U bent natuurlijk van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen, of een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons in de showroom. Meer zien van specifieke Leenders houtkachels? Bekijk ze hieronder!

Onderhoud

Wij bevelen u aan uw Harrie Leenders houtkachel in Nederland jaarlijks te laten voorzien van een onderhoudsbeurt. Wanneer de kachel niet periodiek onderhouden wordt, kan dit ten koste gaan van de kwaliteit van de haard. Bij een onderhoudsbeurt van de gashaard zorgen onze gecertificeerde monteurs onder andere voor het ‘stofvrij’ maken van uw haard. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, controleren wij ook alle andere onderdelen van de gashaard installatie.

Aanbod Leenders kachels Nederland

Benieuwd naar ons actuele aanbod in Harrie Leenders houtkachels? Bekijk hieronder een overzicht van de verschillende producten welke u bij ons in de showroom kunt vinden. Heeft u vraag over een kachel of haard? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord óf maak vrijblijvend een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hierbij staan we u graag te woord.