Logo Ooms Warmtewereld

Harrie Leenders

In 1979 zijn Harrie Leenders en zijn vrouw Margriet een kachelfabriek begonnen, met als naam ‘Harrie Leenders Haardkachels’. Margriet stond hierbij in de showroom, Harrie stond vrijwel dagelijks kachels te produceren in de fabriek. Als ├ęcht familiebedrijf is het bedrijf inmiddels overgenomen door zoon Bart Leenders. Hij heeft zijn eigen stempel op het merk gedrukt, met als kernwoord ‘simplify’. Zijn visie bestaat uit het neerzetten van Leenders als een eigenzinnig merk, met oog voor detail en zonder fratsen.

Collectie Harrie Leenders

Inmiddels bestaat de collectie uit een groot aantal houtkachels en zelfs accessoires. Elke houtkachel heeft een eigen ontwerp, heeft unieke eigenschappen en heeft dus ook een uniek en kenmerkend vuur. De meest populaire modellen van Harrie Leenders, zoals de Lobbe en de Boxer Plus, zijn kachels zonder al te veel fratsen. Met een strak en modern uiterlijk kunnen deze modellen geplaatst worden in vrijwel alle kamers of omgevingen. Daarnaast zijn er veel innovatieve ontwerpen gemaakt, zoals de draaibare brandkamer van de Dayna of de hangende houtkachel Pharos Interior.

Als dealer van Harrie Leenders houtkachels kunnen wij alle modellen leveren, bovendien hebben wij een groot aantal van deze kachels in onze showroom staan. U bent natuurlijk van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen, of een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons in de showroom. Meer zien van specifieke Leenders houtkachels? Bekijk ze hieronder!

Terug naar het overzicht