Logo Ooms Warmtewereld

Stûv

Ooms Warmtewereld is uw Stûv-dealer. Deze Belgische fabrikant begon in 1983 en is inmiddels uitgegroeid tot hoogwaardige dealer waar ontwerp, productie en innovatie hoog in het vaandel staan. Er wordt permanent gestreefd naar verbetering bij het ontwerpen van oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Houtkachels

De houtkachels van Stûv zijn beschikbaar in vele soorten en formaten. De gemene deler hierin is het unieke design en hoogwaardige kwaliteit. Deze kachels van Stûv zijn ontworpen om maximaal rendement te behalen en beschikken over een gesloten systeem. Verder zijn een aantal houtkachels voorzien van warmte-accumulator, deze slaat een deel van de warmte op. De energie kan zich tot 15 uur na het doven van de haard nog steeds verspreiden, zo geniet u nog langer van de warmte van uw houtkachel.

Inbouwhaarden

Wanneer u kiest voor een inbouwhaard van Stûv kunnen wij deze personaliseren op basis van uw wensen. Details waar u onder andere voor kunt kiezen zijn; een dun of breed kader, stenen tablet, metselwerk, een schoorsteen of een meubel op maat. Ook deze haarden zijn ontworpen om een maximaal rendement te behalen met een gesloten deur. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een model met schuifdeur, deze modellen zijn verkrijgbaar in enkel- of dubbelzijdige versie.

Pelletkachels van Stûv

Naast houtkachels en inbouwhaarden kunt u bij Stûv terecht voor de pelletkachel Stûv P-10. De duurzame manier van stoken in combinatie met de vallende pallets zorgt voor een indrukwekkend vlammenbeeld in het bovenste deel van de pelletkachel. Het onderste deel van de pelletkachel is voorzien van zowel een laadluik als aslade. In het laadluik kunt u de toevoer van pellets regelen welke vervolgens worden aangevoerd door de opwaartse stuwing.

Als dealer van Stûv haarden kunnen wij het Stûv 6-H model leveren. U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje in onze showroom te nemen of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Terug naar het overzicht