Logo Ooms Warmtewereld

Kalfire

Kalfire is opgericht in 1981 en van oorsprong een echt Nederlands familiebedrijf. De oprichters, de heer en mevrouw Van Melick, zijn er in de loop der jaren in geslaagd om van Kal-fire een merk te maken dat écht mee telt.

Perfectie in gesloten hout- en gashaarden

De onderneming produceert uitsluitend houthaarden en gashaarden met een gesloten systeem. Door met enige regelmaat nieuwe innovaties of technieken te introduceren weet het bedrijf telkens de markt weer te verrassen. Denk hierbij aan de prestigebrander of de Natural Spark Generator (NSG). Eigenlijk zijn alle techniek gebaseerd op het creëren van beleving en het benaderen van een perfectie op het gebied van vuursystemen.

Onze houthaarden zijn leverbaar in 5 verschillende soorten modellen: Front, hoek, driezijdig- en een tunnelhaard plus de roomdivider. Op basis van één van deze modellen kunt u de haarden laten personaliseren op basis van uw wensen en smaak. Met meer dan 2.000 variaties zit dé perfecte houthaard er voor u altijd bij!

Kalfire gashaarden

Met de gesloten gashaarden van Kalfire haalt u beleving, optimaal elektronisch én digitaal bedieningsgemak in huis. Wij bieden u veel mogelijkheden en kijken graag met u mee om te bepalen welke gashaard perfect bij uw interieur past. Heeft u geen gasaansluiting? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een gashaard op basis van propaan.

De gas- en houthaarden van Kalfire beschikken over een gesloten systeem. Een haard met een gesloten systeem maakt gebruik van een concentrisch rook- of afvoerkanaal. Een gesloten haard van Kalfire haalt de verse lucht van buiten en voert de rookgassen af via het schoorsteenkanaal. Het ingebouwde gepatenteerde luchtklepsysteem zorgt ervoor dat de luchttoevoer van warme lucht wordt gecompenseerd. Zo blijft de druk altijd gelijk.

De gesloten houthaarden van Kalfire voldoen aan alle Europese regelgeving op milieugebied waaronder de CE-norm, 15A-norm en de BlmSchV stufe 2 norm. Met de gashaarden is het mogelijk om de ECO-stand in te schakelen. Dit is nog eens energiebesparend stoken. Met Kalfire kiest u voor gebruiksgemak, comfort, design en milieuvriendelijk óf energiebesparend stoken.

Kalfire gashaarden bij Ooms Warmtewereld

Als dealer van Kalifre beschikken wij over diverse gashaarden van dit merk. Onderstaande gashaarden behoren tot ons assortiment. Wilt u de gashaarden met eigen ogen komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom en we vertellen u er graag alles over. Maak een afspraak zodat u er zeker van bent dat we alle tijd voor u hebben.

Terug naar het overzicht