Logo Ooms Warmtewereld

Element4

Ooms Warmtewereld is uw Element4-dealer. De gashaarden en elektrische haarden staan voor een strak design, schitterend vlammenspel en het ultieme gebruiksgemak. Ook in de showroom van Ooms Warmtewereld kunt u terecht voor haarden van Element4.

De focus op design en dus hét verlengstuk van uw interieur is een belangrijk uitgangspunt voor Element4. Met de uitgebreide collectie binnenhaarden geeft u uw interieur extra warmte en sfeer. Bovendien is iedere haard efficiënt in gebruik en op afstand te bedienen met uw smartphone of tablet.

Binnenhaarden

De haarden van Element4 zijn voorzien van een gesloten systeem en beschikbaar in diverse uitvoeringen waaronder; hoekhaarden, fronthaarden, doorkijkhaarden, 3-zijdige haarden en roomdividers. Door de minimale inbouwdiepte van slechts 25 centimeter kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en is deze dankzij de powerfan nagenoeg overal te installeren. De powerfan kan een versleping van maar liefst 36 meter creëren binnen het rookkanaal en regelt zelf de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van de lucht.

Buitenhaarden

Naast binnenhaarden beschikt Element4 ook over een uitgebreide collectie buitenhaarden. Met de ‘outdoor fires’ kunt u in de zomermaanden heerlijk in uw tuin ontspannen. Element4 creëert buitenhaarden in verschillende uitvoeringen en stijlen. Wilt u zelf uw eigen gashaard voor buiten samenstellen? Ga dan naar de website van Element4.

Onderhoud gashaarden Element4

De monteurs van Ooms Warmtewereld bevelen u aan om uw Element4 gashaard of elektrische haard jaarlijks te laten voorzien van een onderhoudsbeurt. Wanneer de haard niet periodiek onderhouden wordt, kan dit ten koste gaan van de waakvlam of kunnen er problemen ontstaan bij het ontsteken van de haard. Dit is vaak het gevolg van ophoping van stof en vervuiling in de gashaard. Bij een onderhoudsbeurt van de gashaard of houtkachel zorgen onze gecertificeerde monteurs onder andere voor het ‘stofvrij’ maken van uw haard. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, controleren wij ook alle andere onderdelen van de gashaard installatie.

Als dealer van Element4 haarden kunnen wij diverse modellen leveren. U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje in onze showroom te nemen of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Terug naar het overzicht