Logo Ooms Warmtewereld

DRU

Ooms Warmtewereld is uw DRU-dealer. DRU is afgeleid van Diepenbrock & Reigers-Ulft) staat garant voor topkwaliteit en is één van dé toonaangevende merken wanneer het gaat om gashaarden en houtkachels. Ook in de showroom van Ooms Warmtewereld kunt u terecht voor gashaarden en houtkachels.

Gashaarden van DRU

De gashaarden van DRU zijn er in verschillende soorten en maten. Het uitgangspunt is een optimale beleving van warmte, sfeer en comfort. De nieuwste gashaarden zijn uitgerust met een warmtepomp en bieden innovaties op het gebied van energiebesparing of het gebruik van propaangas. Zo zit u er ook in de koude winterdagen warm bij.
DRU-gashaarden beschikken over zowel een open als gesloten systeem. Een gashaard met een open systeem gebruikt zuurstof uit de ruimte om de kachel te laten branden. Een gashaard met een gesloten systeem krijgt zuurstof via een gesloten kanaal en is dus niet afhankelijk van zuurstof en trek in de ruimte. Omdat het gesloten systeem meer mogelijkheden biedt voor alle soorten ruimtes, is dit type gashaard het populairst.

Onderhoud

Wij bevelen u aan uw DRU-gashaard of gaskachel jaarlijks te laten voorzien van een onderhoudsbeurt. Wanneer de gashaard niet periodiek onderhouden wordt, kan dit ten koste gaan van de waakvlam of kunnen er problemen ontstaan bij het ontsteken van de haard. Dit is vaak het gevolg van ophoping van stof en vervuiling in de gashaard. Bij een onderhoudsbeurt van de gashaard of houtkachel zorgen onze gecertificeerde monteurs onder andere voor het ‘stofvrij’ maken van uw haard. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, controleren wij ook alle andere onderdelen van de gashaard installatie.

Als dealer van DRU-gashaarden kunnen wij diverse modellen leveren. U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje in onze showroom te nemen of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Terug naar het overzicht