Logo Ooms Warmtewereld

Houtkachel Zevenhuizen

Niets is fijner dan de sfeer en warmte van een knisperend vuurtje in huis. Bent u zich aan het oriënteren voor een houtkachel in Zevenhuizen? Bij Ooms Warmtewereld vindt u een ruim assortiment houtkachels van (inter)nationale topmerken. Onze showroom is gelegen op Schouwen-Duiveland en per auto bereikt u ons binnen ongeveer drie kwartier.

Een houtkachel in Zevenhuizen

Kiest u een houtkachel voor uw eigen woonkamer, of wellicht een ander verblijf? Afhankelijk van uw wensen op het gebied van warmte uitstraling en brandsnelheid kunnen wij een passende kachel voor u vinden. Uiteraard kunt u hierbij ook rekening houden met het rendement en de uitstoot van de verschillende modellen. Ten slotte is het ook erg belangrijk om een houtkachel te kiezen die past bij het interieur en de uitstraling van uw eigen woning of verblijf. Zo zijn er producten beschikbaar met een moderne uitstraling, maar ook met een meer klassieke uitstraling. Lees ook onze 4 tips voor het kiezen van de beste houtkachel.

Bekijk alle houtkachels

Plaatsing van de houtkachel

Naast het feit dat u bij ons terecht kunt voor dé houtkachel naar wens, kunnen wij u ook helpen bij het integreren van de kachel in uw woning. Denk hierbij aan inbouw of opbouw. Uiteraard verzorgen wij de daadwerkelijke plaatsing en installatie van de gekozen haard of kachel!

Een houtkachel kopen in Zevenhuizen?

In Zonnemaire kunt u onze showroom vinden, waarbij wij u met de verschillende proefopstellingen, de sfeer van warmte laten ervaren. Daarnaast krijgt u direct een goede indruk van de uitstraling en grootte van bepaalde kachels en haarden. Wilt u de kachel brandend zien? Dat is in de meeste gevallen ook mogelijk! U kunt dit wel het beste van tevoren aangeven, zodat wij de kachel alvast in gereedheid kunnen brengen. Neem hiervoor contact met ons op, of maak direct een afspraak!

Maak een afspraak