Logo Ooms Warmtewereld

Houtkachel Rockanje

Niets is fijner dan de sfeer en warmte van een knisperend vuurtje in huis. Bent u op zoek naar een houtkachel in Rockanje? Bij Ooms Warmtewereld vindt u een ruim assortiment houtkachels van (inter)nationale topmerken. Onze showroom is gelegen op Schouwen-Duiveland en per auto bereikt u ons binnen een uur.

Een houtkachel voor iedere smaak

Hoe kiest u een houtkachel voor je eigen woonkamer, of wellicht een ander verblijf? Afhankelijk van uw wensen op het gebied van warmte uitstraling en brandsnelheid kunnen wij een passende kachel voor u vinden. Uiteraard kunt u hierbij ook rekening houden met het rendement en de uitstoot van de verschillende modellen. Ten slotte is het ook erg belangrijk om een houtkachel te kiezen die past bij het interieur en de uitstraling van uw eigen woning of verblijf. Zo zijn er producten beschikbaar met een moderne uitstraling, maar ook met een meer klassieke uitstraling. Lees ook onze 4 tips voor het kiezen van de beste kachel.

Bekijk alle houtkachels

Houtkachel in Rockanje compleet verzorgd

Naast het feit dat u bij ons terecht kunt voor dé houtkachel naar wens, kunnen wij u ook helpen bij het integreren van de kachel in uw woning in Rockanje. Denk hierbij aan een inbouw, of rookkanaal technische oplossingen. Zo kunnen wij u van advies voorzien, maar ook de daadwerkelijke plaatsing en installatie van het volledige systeem!

Kom langs in de showroom

Een specifiek model kunt u natuurlijk echt beleven in onze showroom in Zeeland. In Zonnemaire kunt u onze uitgebreide showroom vinden, waarbij verschillende proefopstellingen u de echte sfeer van warmte laten zien en voelen. Daarnaast krijgt u direct een goede indruk van de uitstraling en grootte van bepaalde houtkachels. Wilt u de kachel brandend zien? Dat is in de meeste gevallen ook mogelijk! U kunt dit wel het beste van te voren aangeven, zodat wij de kachel alvast in gereedheid kunnen brengen. Neem hiervoor contact met ons op, of maak direct een afspraak!

Maak een afspraak