Logo Ooms Warmtewereld

Jacobus

Ooms Warmtewereld is uw Jacobus-dealer op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Ruim dertig jaar geleden begon Janco de Jong met het ontwerpen en vervaardigen van deze Nederlandse houtkachels. Hier kwam ‘de Janus’ uit. Naar aanleiding van zowel de landelijke als wereldwijd strengere regelgeving op het gebied van uitstoot voor houtkachels werd aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen en materialen ‘de Jacobus’ ontwikkeld. Deze houtkachels zijn geproduceerd op basis van nieuwe ontwikkelingen, materialen en lopen voorop als het gaat om regelgeving ten aanzien van de uitstoot van houtkachels.

Houtkachels

De houtkachels van Jacobus zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Alle houtkachels staan voor duurzaamheid en beschikken over een aantal sterke eigenschappen. Uniek voor de Jacobus houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding effectiever en de uitstof vele malen lager. Dat is nog eens stoken met rendement. Het verbrandingssysteem is zelfs zo uniek dat het merk hier een octrooi voor heeft verkregen.

Gebruiksgemak

Naast de duurzaamheid voorzien deze houtkachels u ook van een hoop gebruiksgemak. Door het goede verbrandingssysteem blijft de ruit van de kachel schoon. Daarnaast beschikken deze houtkachels over de mogelijkheden van luchttoevoer vanaf buiten. Ideaal voor nieuwbouwwoningen, woningen met een warmte-terug-win- of balansventilatiesysteem!

Bij de houtkachels van Jacobus maakt het niet uit welke soort haardhout je in huis haalt. De kachel is geschikt voor verschillende soorten hardhoutsoorten zoals Meranti, Azobé en eiken. Ook voldoen de kachels aan Europese- en Nederlandse normen waaronder de Europese Norm EN12340, Stufe 2 en aan de ECOdesign norm welke in 2022 in Nederland van kracht gaat.

Jacobus houtkachel dealer

Als dealer van Jacobus houtkachels kunnen wij het Jacobus 9 model leveren. U bent van harte welkom om een kijkje in onze showroom te nemen of een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u telefonisch contact opnemen? Bel dan naar: 06-22777572.

Terug naar het overzicht