Logo Ooms Warmtewereld

Pelletkachel Veldhoven

Wie zijn woning wil verwarmen heeft een ruime keuze aan haarden, waarvan de pelletkachel steeds populairder wordt. Wilt u meer te weten komen over pelletkachels? Ooms Warmtewereld is dé dealer van pelletkachels in Veldhoven.

Hoe werkt een pelletkachel?

Een pelletkachel brandt op houtpellets, of pellets in het kort. Pellets zijn geperste korrels van houtzaagsel die dankzij de compacte samenstelling een hoog rendement kunnen leveren. Een pelletkachel heeft een reservoir voor de pellets, waarna ze geproportioneerd de kachel in gaan. De elektrische ontsteking zorgt ervoor dat ze ontbranden en de ventilator zorgt voor de toevoer van zuurstof en dat de warmte de woning in komt. De pelletkachel ziet eruit als een normale houtkachel en heeft een gesloten systeem.

Bekijk alle houtkachels

Dealer van de beste pelletkachels in Veldhoven

Ooms Warmtewereld is dealer van internationale topmerken. Op het gebied van pelletkachels leveren wij het merk Nordic Fire, een Nederlands bedrijf dat pelletkachels ontwikkelt, produceert en verkoopt. De pelletkachels van dit merk bieden de sfeer van een houtkachel en het gebruiksgemak van een gashaard. Ze zijn stil, zuinig in verbruik en bieden een mooi vuur. Daarnaast zijn er talloze modellen, zo is er voor ieder wat wils. Van stijlvolle, vierkante inbouwpelletkachel tot staande cv pelletkachels.

Een pelletkachel kopen in Veldhoven?

Heeft u interesse in een pelletkachel? U bent van harte welkom in onze showroom in Zonnemaire (Schouwen-Duiveland) om de huidige modellen te komen bekijken. Onze medewerkers geven u graag advies over de beste pelletkachel voor uw gebruik. Maak van tevoren een afspraak om ons te laten weten dat u komt. Zo kunnen we u optimaal helpen!

Maak een afspraak