Logo Ooms Warmtewereld

Plaatsing van gashaard in een keuken

Koken in eigen keuken, dat is vaak een hele beleving. Het snijden van groenten en/of vlees, de geur van versgebakken gerechten en natuurlijk het vooruitzicht op een heerlijke maaltijd. Dat is al erg sfeervol! Maar soms wilt u nét dat beetje sfeer extra…

Inbouw van een gashaard in een keuken
We hebben onlangs de vraag gekregen of het mogelijk was om een gashaard in de keuken te plaatsen. Zo konden de mensen een sfeervol vlammenspel bekijken tijdens het koken van de lekkerste maaltijden. Nadat een architect de inbouw heeft ontworpen hebben wij de Bellfires Topsham aangeraden, een sfeervolle inbouw gashaard met een vermogensbereik van 2-8 kWh. Bovendien heeft de Topsham één van de mooiste brander technieken van dit momentDe benodigde leidingen waren aanwezig, het inbouwen van de gashaard was dan ook gemakkelijk te realiseren.

Ook een gashaard in uw woning plaatsen?
Overweegt u om een gashaard in uw woning te plaatsen? Bekijk dan ons actuele aanbod gashaarden, of kom langs in onze showroom. Ons aanbod bestaat uit diverse bekende merken, waaronder Bellfires en Wanders, waarbij elk model haar eigen kenmerken en kwaliteiten heeft. Heeft u een vraag over de plaatsing of installatie van een gashaard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk alle gashaarden

Gashaard in keuken
10
04
Terug naar het overzicht