Logo Ooms Warmtewereld

Nieuwe modellen kachels & haarden

In eerdere nieuwsberichten konden wij al melden dat ons assortiment recent is uitgebreid met diverse nieuwe kachels en haarden, waaronder de ‘Peppel‘ van Wanders en de ‘Warne‘ van Harrie Leenders. Inmiddels zijn er nog een aantal mooie kachels en haarden aan ons assortiment toegevoegd, namelijk de ‘Box 40’ van Barbas Bellfires, de elektrische haarden van Element4 én de Disk en Lobbe Compact van Harrie Leenders.

Stel uw vraag aan een medewerker van Harrie Leenders

Er worden dagelijks vragen gesteld over de kenmerken en mogelijkheden van nieuwe kachels en haarden binnen ons assortiment, zowel via de website als in de showroom. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie ontvangt over de mogelijke plaatsing van een kachel of haard, met name bij de eerste plaatsing van een kachel of haard. Om deze reden is er zaterdag 24 november de hele dag een medewerker van Harrie Leenders bij ons in de showroom aanwezig. Er is voldoende gelegenheid om inhoudelijke vragen te stellen, bijvoorbeeld over de verbrandingstechniek of uiterlijke kenmerken.

Wilt u zeker weten dat u al uw vragen kunt stellen tijdens deze dag? Maak dan online een afspraak, wij zorgen dan dat er voldoende gelegenheid is om het gesprek aan te gaan.

Een afspraak maken

09
11
Terug naar het overzicht