Logo Ooms Warmtewereld

Harrie Leenders Mats houtkachel geplaatst in vakantiewoning

Onlangs mochten wij deze prachtige Harrie Leenders houtkachel plaatsen in een vakantiewoning in Renesse. Een mooi project, met een mooi resultaat.

De vraag
Wij werden benaderd met de vraag om een recente gebouwde vakantie woning in Renesse te voorzien van een bijpassende houtkachel. De vakantiewoning was voorzien van een vloer met een beton look, de kachel moest dan ook passen bij de uitstraling van de vloer en natuurlijk het overige interieur. Daarnaast moest de zijkant van de kachel niet te warm worden, aangezien de bank hier vrij dicht in de buurt stond.

Ons advies
Wij hebben uiteindelijk de Mats houtkachel van Harrie Leenders aangeraden, een moderne en stijlvolle houtkachel met een uitstekende verbranding. De stenen aan de zijkant van de houtkachel nemen de warmte van het vuur grotendeels op en verspreiden dit gelijkmatig door het gehele vertrek. Bovendien is de Mats volledig te personaliseren, met verschillende kleuren van de zijstenen en de mantel. Bij de installatie is er een maatwerk rookkanaal geplaatst voor het afvoeren van de rookgassen.

Bekijk deze houtkachel

Harrie Leenders Mats 02 - Ooms Warmtewereld
06
03
Terug naar het overzicht