Logo Ooms Warmtewereld

Duurzaam Weekend 20 & 22 april

Op 20 en 22 april aanstaande is het Duurzaam Weekend bij Ooms Warmtewereld. Wij hebben leverancier DRL Products uitgenodigd om een aantal energiezuinige producten te laten zien. 2e paasdag is de ideale gelegenheid om u op een geheel vrijblijvende manier te laten informeren over toepassingen voor energiezuinig wooncomfort!

De energierekening omlaag

DRL Products combineert innovatieve, duurzame toepassingen met strakke designs. Het pronkstuk van het Duurzaam Weekend is er één waar we zelf erg enthousiast over zijn: de DRL Stratos 4S zonneboiler. Deze zonneboiler heeft een schitterend design. Nog belangrijker: het sanitair water wordt in de collector (vacuümbuizen) geïntegreerd, waardoor een voorraadboiler binnenshuis overbodig is geworden! Deze zonneboiler kan op platte en schuine daken gemonteerd worden, werkt zonder elektriciteit en geeft warm sanitair water in alle seizoenen. Het gebruik van deze zonneboiler kan de energierekening een stuk omlaag brengen!

Duurzame zonneboiler

Ontdek duurzaam & stijlvol

Stijlvolle warmte, dat is waar DRL voor staat en dat is goed terug te zien in de producten. De leverancier kan u alles vertellen over de DRL E-Comfort KLIMA en de DRL E-comfort DEVA, de nieuwste warmtebronnen voor in huis. Deze verwarmingsproducten zijn uiterst energiezuinig en werken geheel elektrisch. De combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte zorgen voor een aangenaam woonklimaat, maar dan zonder radiatoren!

Openingstijden

Duurzaam Weekend vindt plaats op 20 en 22 april bij Ooms Warmtewereld. Onze showroom bevindt zich in het pand van Interieur Paauwe in Zonnemaire. Kom langs en stel al uw vragen!

Ooms Warmtewereld
Zuidweg 20A
4316 LB Zonnemaire

We hebben de volgende openingstijden met Pasen:

Zaterdag 20 april: 09.30u tot 17.00u.
Zondag 21 april: gesloten.
Maandag 22 april: 11.00u tot 18.00u.

Ooms Warmtewereld en DRL Products tonen energiezuinige zonneboiler tijdens Duurzaam Weekend met Pasen
12
04
Terug naar het overzicht