Logo Ooms Warmtewereld

Wanders houtkachels en gashaarden

Wanders fires & stoves, onderdeel van de Wanders Groep, werd eind 1960 opgericht door Henk Wanders. Wanders gaskachels en houtkachels staan voor specialisme op het gebied van procesoptimalisatie en innovatie in de industrie. De kachels en haarden worden dan ook volledig in eigen huis geproduceerd en worden samengesteld uit enkel de beste materiaalsoorten. Gaat uw keuze naar een inbouwhaard of een strakke haard? Uit het grote assortiment is er voor ieder interieur of verwarmingsbehoefte een geschikte kachel of haard beschikbaar! Ooms Warmtewereld is uw Wanders-dealer.

Innovatie

Binnen ons aanbod kunt u zowel hout- als gaskachels van Wanders vinden. Door de hoge mate van innovatie worden er continu nieuwe modellen ontwikkeld, waarbij elk model haar eigen kenmerken en kwaliteiten heeft. Wanneer u haard wilt aanschaffen is het daarom erg belangrijk om u professioneel te laten informeren. Zo zijn er open en gesloten gashaarden, waarbij open systemen niet geplaatst kunnen worden in woningen met mechanische ventilatie of een WTS (warmteterugwinsysteem). Gesloten systemen daarentegen zijn bijna overal te plaatsen, dit is dan ook de meest gekozen oplossing binnen woningen welke kwalitatief goed zijn geïsoleerd.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een houtkachel van Wanders. In dat geval gaat u voor een haard welke vriendelijk is voor het milieu, aangezien deze haarden een hoog rendement en een lage uitstoot hebben. Daarnaast zorgt deze efficiëntie er ook voor dat u minder hout verstookt, wat natuurlijk ook erg gunstig is.

Aanbod Wanders houtkachels en gashaarden

Benieuwd naar ons actuele aanbod in Wanders gaskachels en haarden? Bekijk hieronder een overzicht van de verschillende producten welke u bij ons in de showroom kunt vinden. Heeft u vraag over een kachel of haard? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord óf maak vrijblijvend een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hierbij staan we u graag te woord.

Terug naar het overzicht