Logo Ooms Warmtewereld

ÖkoFEN

Wanneer u kiest voor een pelletkachel van ÖkoFEN kiest u voor duurzaamheid. De focus van dit Oostenrijkse merk ligt op duurzame verwarming voor huis en tuin. Het gebruik van houtpellets voor uw pelletkachel is namelijk milieuvriendelijk en wordt steeds populairder. Ooms Warmtewereld is uw dealer als het gaat om pelletkachels van ÖkoFEN.

Pelletkachels van ÖkoFEN

ÖkoFEN staat voor modern verwarmen met houtpellets. Houtpellets zijn cilindrisch samengeperste staafjes van droge, natuurlijke houtresten uit de zaagindustrie. Dit is CO2 neutraal te verbranden wat betekend dat u bij de verbranding net zoveel CO2 uitstoot als de boom eerder uit de lucht heeft opgenomen en weer tot zuurstof heeft omgevormd.

Een ander voordeel van pelletkachels; de prijs is voorspelbaar stabiel. Het is namelijk niet gekoppeld aan de olieprijs en dus beter voorspelbaar doordat het afhankelijk is van vraag en aanbod. Naast duurzaamheid zijn de uitgangspunten van deze palletkachels; betrouwbaarheid en kwaliteit. Door continu te innoveren blijft dit Oostenrijkse merk een voorloper op het gebied van duurzame pelletkachels.

Contact

Als dealer van ÖkoFEN pelletkachels kunnen wij verschillende modellen model leveren. U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje in onze showroom te nemen of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Terug naar het overzicht