Logo Ooms Warmtewereld

Faber

Het merk Faber is onderdeel van Glen Simplex Benelux. Deze fabrikant produceert gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. De moedermaatschappij van Faber is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van elektrische verwarming en sfeerhaarden.

Matrix haarden

De MatriX-serie biedt het beste van Faber. Alle MatriX-haarden zijn uitgerust met de nieuwste Honeywell techniek. Zo zijn deze haarden met een app op afstand te bedienen en weet u zeker dat uw haard perfect werkt! Wanneer u een haard hebt gevonden die bij u past, ontwerpen wij samen uw droomhaard op basis van uw smaak en interieur.

In onze showroom beschikken wij over een tweetal Matrix haarden: de Matrix 800-650 II en de Matrix 800-650 III.

Dimplex haarden

Naast de MatriX-serie behoort ook de Dimplex 1000 IF houtkachel tot ons assortiment van het gelijknamige merk Dimplex. De sfeerhaarden van Dimplex zijn toonaangevend in elektrische sfeervuren door de unieke technologie.

Faber technologie

Faber heeft diverse technieken ontwikkeld om de ervaring en beleving van uw haard te vergroten. Zo zijn er Optimyst, Optiflame en Opti-Virtual technologie├źn. Iedere haardsoort beschikt over zijn eigen unieke kenmerken.

Ooms Warmtewereld kan u als dealer van Faber diverse modellen leveren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Terug naar het overzicht