Logo Ooms Warmtewereld

Haal de warmte in huis met een kachel of haard

Bezoek de showroom

Een heerlijk idee, even helemaal alleen, samen met u partner of het hele gezin genieten van warmte en gezelligheid. Met een kachel of open haard haalt u die sfeer in huis, elk moment van het jaar, wanneer u er behoefte aan heeft. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u te begeleiden bij het maken van de keuze voor de houtkachel of gashaard die het beste bij u past.

Een kachel of haard
Kiest u voor een houtkachel, of toch voor een gas- of elektrische haard? Alle modellen hebben verschillende kenmerken en kwaliteiten, afhankelijk van uw woonsituatie en persoonlijke wensen kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze. Door onze expertise op het gebied van aanleg en installatie kunnen wij u ook adviseren voor de plaatsing van een kachel of haard in uw bestaande of nieuwe woning.

Beleef het in onze showroom
Een brandende houtkachel of gashaard, dat geeft direct een geweldig sfeerbeeld. In onze showroom in Zonnemaire kunt u verschillende modellen vinden, die vrijwel dagelijks branden en dus de juiste sfeer uitstralen. Op deze manier krijgt u een realistische indruk van ons aanbod, bovendien kunt u direct vragen stellen aan ons personeel. Heeft u een specifiek model op het oog, of wilt u een advies op maat? Maak dan een afspraak, wij staan u graag te woord!

Een afspraak maken