Logo Ooms Warmtewereld

Elektrische haarden Rosmalen

Genieten van sfeervolle elektrische haarden, warmte in huis in Rosmalen én zonder rookkanaal is mogelijk met een elektrische haard. De vlammen van een elektrische haard lijken tegenwoordig op het eerste oog net echt. Dit komt door de nieuwste technieken die worden doorgevoerd door dealers zoals DRU en Element4. Verder zijn de haarden stijlvol, bieden warmte en zijn ze eenvoudig én op afstand te bedienen.

Elektrische haarden bedienen op afstand

De meeste elektrische haarden zijn uitgerust met een afstandsbediening of hebben zelfs een app. Afhankelijk van het model heeft u de mogelijkheid om het vlambeeld te kiezen en de gewenste temperatuur in te stellen. Zo kunt u genieten van een heerlijk avondje op de bank of wanneer u thuiskomt van uw werk.

Veiligheid

Wanneer u kiest voor veiligheid kiest u voor een elektrische haard. Met een elektrische haard hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, omdat er geen echt vuur bij komt kijken. Ook het vrijkomen van gevaarlijke stoffen als koolmonoxide, stikstofdioxide en zwaveldioxide zijn hierbij uitgesloten. Een elektrische haard is dus absoluut een veilige oplossing, zeker voor gezinnen met kleine kinderen.

Onderhoudsarm

Stapt u over van een open haard naar een elektrische haard? Dan is het opruimen van as of het schoonhouden van uw schoorsteen verleden tijd. Bij een elektrische haard heeft u relatief weinig onderhoud vergeleken met andere soorten haarden.

Elektrische haarden Rosmalen

In Zonnemaire kunt u onze showroom vinden, waarbij wij u met verschillende proefopstellingen de sfeer en warmte van elektrische haarden laten ervaren. Daarnaast krijgt u direct een goede indruk van de uitstraling en grootte. Wilt u een elektrische kachel brandend zien? Ook dat is in de meeste gevallen mogelijk. Ervaar daarnaast het gebruiksgemak en de veiligheid van deze haarden in onze showroom. Wilt u dit ook een keer ervaren? Maak vrijblijvend een afspraak!