Logo Ooms Warmtewereld

Muurhaard kopen

De muurhaard van verschillende merken in onze showroom geeft de ruimte een luxe uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een sfeervolle beleving. Heeft u interesse in een ingebouwde muurhaard óf wilt u hier meer over weten? Lees meer over ons aanbod muurhaarden in Zeeland of neem vrijblijvend (telefonisch) contact met ons op!

Muurhaarden van topmerken

Muurhaarden zijn er in vele soorten en maten. Een rechthoekige muurhaard in een scheidingswand wordt ook wel room divider genoemd. Met een room divider creëert u niet alleen een unieke sfeer in huis, maar geniet u ook van heerlijke warmte. Ooms Warmtewereld is dealer van muurhaarden van Bellfires, dé fabrikant van hout- en gashaarden in Nederland. De ingebouwde gashaarden geven met één druk op de knop een prachtig vuurbeeld welke bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden is. Ooms Warmtewereld biedt een ruim assortiment muurhaarden van dit topmerk.

Muurhaard soorten

Ten eerste is er onderscheid te maken tussen een muurhaard met een open of een gesloten systeem. Daarnaast is er natuurlijk ook verschil in muurhaarden qua looks: zou u een room divider met 3 zichtzijden willen (3-zijdige haard), aan twee zijden (2-zijdige haard) of toch liever een muurhaard waarvan u de vlammen alleen aan de voorkant kunt zien (fronthaard)? Er is altijd een muurhaard die past bij uw smaak en inrichting.

Bekijk onze gashaarden

Muurhaard kopen in de showroom

Heeft u interesse in het kopen van een muurhaard, dan wilt u die natuurlijk eerst met eigen ogen zien. In onze showroom in Zeeland kunt u diverse muurhaarden bekijken en onze specialisten vertellen u er alles over. Ooms Warmtewereld is gevestigd in het dorpje Zonnemaire op het eiland Schouwen-Duiveland, binnen een uur te bereiken vanuit Rotterdam, Vlissingen en Roosendaal. Wilt u bij ons langskomen? Maak dan online een afspraak. Voor vragen kunt u natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Maak een afspraak