Logo Ooms Warmtewereld

Nordic Fire dealer

Ooms Warmtewereld is officieel dealer van Nordic Fire. Als erkend Nordic Fire dealer beschikken wij over hoogwaardige (CV) hout- en pelletkachels en heeft ons personeel diverse productcursussen gevolgd om de juiste service en garantie aan u te kunnen verlenen.

Pelletkachels van Nordic Fire zijn zuinig qua verbruik. Het Auto Pilot System zorgt voor een automatische regeling wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Hiermee bespaart u logischerwijs veel in het pellet verbruik. Ook starten pelletkachels van Nordic Fire snel op en is de rookontwikkeling minimaal doordat ze zijn voorzien van een ‘quartz gloeispiraal’, deze gloeispiralen zijn binnen 10 seconden opgewarmd.

Ondanks de innovatieve onderdelen zijn Nordic Fire pelletkachels eenvoudig in gebruik. Ze zijn voorzien van een automatisch reinigende branderbodem. Dit betekent zorgeloos stoken zonder de kachel te hoeven reinigen of legen. Na zo’n 1000 branduren heeft de pelletkachel een onderhoudsbeurt nodig, als erkend Nordic Fire dealer kunt u daarvoor bij Ooms Warmtewereld terecht.

Pelletkachels van Nordic Fire bevatten hoogwaardige onderdelen waardoor deze kachels over het algemeen langer meegaan dan een standaard pelletkachel. Om u zekerheid en service te garanderen, bieden wij een uitgebreide garantieregeling aan. Zo kunt u met 2 jaar garantie genieten van uw haard en heeft u 5 jaar verlengbare garantie op onderdelen.

Als Nordic Fire dealer beschikken wij over meerdere hout- en pelletkachels van dit merk. Wilt u weten welke kachels tot ons assortiment behoren, klik dan hier. U bent van harte welkom de kachels zelf te komen bekijken en we vertellen u er alles over.

Maak een afspraak